17.2.13

BBOM Derneği Tanıtım Toplantıları Devam Ediyor

Tanıtım toplantılarımızdan birini daha 17 Şubat 2013'te, Nazim Hikmet Kültür Merkezi'nde kalabalık bir katılımla gerçekleştirdik.
Başka bir okul fikri etrafında, ilke ve değerlerimizi paylaşan aileler ve gönüllülerle her geçen gün daha da kalabalıklaşıyoruz. Toplantının organizasyonu
nu sağlayanlara ve katılan herkese çok teşekkür ederiz.

11.2.13

Eylül 2013'te Ataşehir'de!

Bugün 11 Şubat 2013 ve ilk BBOM Okullarının açılmasına, Başka bir okul fikri etrafında birleşen hayallerimizin gerçek olmasına artık sadece 217 gün kaldı.
BBOM Derneği'nin mevcut birikimini, deneyimini, ortaya koyduğu modeli BBOM Okullarında somutlaştırmak için kolektif olarak, el birliğiyle çalışmaya yoğun olarak devam ediyoruz. Bir taraftan öğretmenlerimizin belirlenmesi sürecini yürütürken diğer taraftan onları Eylül 2013'te okullarımız için hazır kılacak hizmet öncesi eğitim programlarını geliştiriyoruz. Bir taraftan program geliştirme çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan okulumuzun her yanına yayılacak kütüphanemizi tasarlıyoruz. Okulumuza çok yakın olacak tarlamızda neler yapabileceğimizi planlayıp heyecanımıza heyecan katıyoruz.
BBOM Okullarını modeline, bağlı olduğu ilke ve değerlere uygun olarak hayata geçirmek üzere çalışırken; aramıza katılmak, bizi daha yakından tanımak, Eylül 2013'te ve/ya sonraki yıllarda çocuklarını BBOM Okullarına göndermek isteyen ebeveynlere tanıtım toplantıları yapmaya devam ediyoruz.