27.5.13

BBOM İSTANBUL OKULU'NUN AÇILIŞI ERTELENDİ


Değerli BBOM takipçileri,
Eylül 2013'te eğitime başlayacağını duyurduğumuz Bodrum ve İstanbul BBOM Okulları'ndan Bodrum Okulu, "Mutlu Keçi" adıyla bu yıl açılıyor. BBOM İstanbul Okulu'nun ise bu yıl açılışının ertelenmesine karar verildi. Bu kararın oluşmasını sağlayan çeşitli faktörler bulunuyor. Bunlardan birisi kiralık binayla ilgili yaşanan sıkıntılar oldu. Mal sahibiyle yapılan sözleşmede belirtilen zamanda, binamız ne yazık ki hazır değildi ve teslim tarihi tanıtımlarımızı ciddi biçimde aksatacak şekilde ötelendi. Bu süreç daha fazla aileye ulaşmamızı ve yeni insanları aramıza katmamızı engelledi. 

20.5.13

BBOM Ankara






Ankara'da "Başka Bir Okul Mümkün!" diyenler bir araya geliyor; BBOM Ankara grubu 1 Haziran'da kapsamlı bir toplantısı düzenliyor. Ankara'daki tüm takipçilerimizi, destekçilerimizi, BBOM Ankara grubuna katılmak isteyen herkesi bekleriz...

(Açık Adres: İnşaat Mühendisleri Odası Kültür ve Kongre Merkezi, Necatibey Cad., No: 57 Kızılay / Ankara)

16.5.13

BBOM Derneği Açık Radyo Söz Küçüğün Programı'nda

Bodrum Okulumuzun adı çocuklar tarafından bir drama atölyesinde Mutlu Keçi kondu. Heyecanımızı paylaşmaktan mutluluk duyduğumuz Açık Radyo Söz Küçüğün programına, 13 Mayıs Pazartesi günü bu vesileyle yeniden konuk olduk. Söz Küçüğün ekibine teşekkür ederiz.

12.5.13

Bodrum'da Çocuklar Okullarının Adını Koydular...



BBOM Bodrum Okulu Eylül 2013'te Ortakent Yahşi'de açılıyor. 

Okulumuzun ismini 11 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11:00'de PATİKA Çocuk Yuvası'nda, TOMBİŞ'in Drama atölyesinde yaptıkları kolektif çalışmayla çocuklarımız seçti.

7.5.13

BBOM Bodrum Okulunun İsimini Çocuklar Seçiyorlar!

BBOM Bodrum Okulu Eylül 2013'te Ortakent Yahşi'de açılıyor. 
Okulumuzun ismini 11 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11:00'de PATİKA Ana Okulu'nda TOMBİŞ'in Drama atölyesinde yapacakları kolektif çalışmayla çocuklar koyacak. Bodrum'daki 4-7 yaş arası tüm çocukları bu atölyeye davet ediyoruz.

Atölyeye katılacak çocuklarımızın ailelerinden ise bu hafta içinde (Cumartesi öncesi) çocukları okul alanına götürüp göstermelerini rica ediyoruz (ki çocuklar hangi mekana isim koyduklarını bilsinler).

Böylelikle 11 Mayıs Cumartesi saat 12:00 de BBOM Bodrum okulumuzun çocuklar tarafından koyulmuş bir ismi olacak :)

6.5.13

Bozcaada Yarı Maraton Destek Koşusunda Bizi Destekleyin!


Fikri olan herkesin biraz efkarı da var… O yüzden üzülmeyin, dertler geçer… Önemli olan fikre sahip olmak... Bu fikir de ne: Başka Bir Okul Mümkün!

Biz, Başka Bir Okul Mümkün Derneği (BBOM) gönüllüleri; geniş ve her geçen gün genişleyen bir topluluğuz. Kendisi de öğretmen olan gönüllülerimizden Sezer Demir, 11 Mayıs Cumartesi günü koşulacak olan Bozcaada Yarı Maratonu’nunda BBOM'u desteklemek üzere koşacak.

Bu destek koşusunun amacı BBOM Derneği’nin duyurulması ve bağış toplanması. Başka Bir Okul Mümkün Derneği’nin ekonomik özgürlüğü başka okulların kurulması, yaygınlaştırılması ve başka bir okul modelinin sürekli geliştirilebilmesi açısından önem taşıyor. Ekonomik özgürlüğün sürekli olabilmesinde bağışların kurumumuz için önemli bir kaynak olduğunu düşünüyoruz.

3.5.13

Bozcaada'da Yarı Maraton Koşuyoruz!..


Biz, Başka Bir Okul Mümkün Derneği (BBOM) gönüllüleri; geniş ve her geçen gün genişleyen bir topluluğuz. Kendisi de öğretmen olan gönüllülerimizden Sezer Demir11 Mayıs Cumartesi günü koşulacak olan Bozcaada Yarı Maratonu’nunda BBOM'u desteklemek üzere koşacak. Bizi izlemeye ve desteklemeye devam edin.