28.9.11

BBOM Derneği Kurumsal Yapı Tasarımı Çalıştayı

Başka Bir Okul Mümkün (BBOM) Derneği olarak, başka bir okul yolunda aramıza katılan gönüllülerimizin artmasıyla genişledik ve ilk BBOM Okulunun kuruluş sürecinde somut adımlar atacağımız yeni bir sürece girdik. Bu sürecin gerektirdiği kurumsal bir yeniden yapılanmayı tasarlamak adına, 25 Eylül 2011 Pazar günü “BBOM Derneği Kurumsal Yapı Tasarımı Çalıştayı” 
gerçekleştirdik.
Çok sayıda gönüllünün katıldığı çalıştayda BBOM Derneği’ne ilişkin

bir kurumsal yapı taslağı oluşturduk. BBOM Derneğini, tüm destekçilerinin üye olabileceği, tüm aktif katılımcılarının karar alma süreçlerine dahil olmasına imkan veren bir yapıya dönüştürürken; karar alma mekanizmalarında -girişimin başından beri- esas olan katılımcı ve uzlaşmacı yapıyı da özellikle koruduk.  
Söz konu yapı taslağı uyarınca kısa bir zaman içerisinde gerçekleştireceğimiz tüzük değişikliği ile yeni yapıyı hayata geçirmiş olacağız. Başka bir okul yolunda aramıza katılmak, sürece katkıda bulunmak ve/ya BBOM Derneğini ve önerdiği okul modelini tanımak isteyen, ilke ve değerlerimize katılan tüm takipçilerimiz iletisim@baskabirokulmumkun.net adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirler.

No comments: