28.8.11

Koordinatör İstihdamı


Başka Bir Okul Mümkün Derneği olarak genişleyen yapımız ve önümüzdeki iş yoğunluğu dolayısıyla gönüllü faaliyetlerimize ek olarak koordinasyon işlerinin ücretli istihdam ile yürütülmesine karar verdik. Başvuru ve değerlendirme süreci sonucunda Feyza Eyikul ile çalışmaya başladık.

Başka Bir Okul Mümkün Derneği Koordinatörü Feyza Eyikul’a BBOM ile ilgili her konuda feyza@baskabirokulmumkun.net adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

27.8.11

"Gündem Eğitim" Televizyon Programı


Başka Bir Okul Mümkün Derneği olarak, 31 Temmuz Pazar günü, Prof. Dr. Fatma Gök ile Soner Şimşek'in birlikte hazırlayıp sunduğu "Gündem Eğitim" adlı programın çekimlerindeydik. 
Program kaydını bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Dedetepe Ekolojik Çiftliği Çocuk Sanat Kampı

15 Ağustos - 20 Ağustos tarihleri arasında Başka Bir Okul Mümkün Derneği üyeleri olarak Dedetepe Ekolojik Çiftliği'nde gerçekleştirilen Çocuk Sanat Kampına katıldık.

Ekolojik çiftlik ortamında özgürce koşup oynayan çocuklar aynı zamanda doğanın uyumunu izleme şansına sahip oldular. Konusunda

Bremen’den Alternatif Okul Örneği


Almanya’nın Bremen Eyaletinde 2010-2011 Öğretim yılında açılan "Neue Oberschule Gröpelingen" okulu kurucu kadrosundan Sinan Erdoğan 10 Ağustos 2011 tarihinde BBOM İletişim Ofisine konuğumuz oldu.

3.8.11

"Gündem Eğitim" Televizyon Programı




Başka Bir Okul Mümkün Derneği olarak, 31 Temmuz Pazar günü, Prof. Dr. Fatma Gök ile Soner Şimşek'in birlikte hazırlayıp sunduğu "Gündem Eğitim" adlı programın çekimlerindeydik. 

Program, 5 Ağustos Cuma günü saat 18:00-19:00 arası imc-tv'de yayınlanacak. Türksat üzerinden yayın yapan kanalı aynı zamanda bu bağlantı ile internet üzerinden de izleyebilirsiniz.




AÜ Halkla İlişkiler ve Reklam Atölyesi

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi çatısı altındaki Halkla İlişkiler ve Reklam Atölyesinin gönüllü iş birliği önerisi üzerine Başka Bir Okul Mümkün Derneği olarak 26 Temmuz tarihinde Akdeniz Üniversitesinin konuğu olarak Antalya'daydık.

Oluşumundan bugün gelinen aşamaya kadar Başka Bir Okul Mümkün Girişimini, önerdiği okul modelini anlattığımız atölye ile Başka Bir Okul Mümkün Derneğinin iletişim çalışmalarının tasarlanması ve planlanması yönünde bir çalışma haritası hazırladık. Başka Bir Okul yolunda girişimimize katkı sağlayacak olan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi üyelerine teşekkür ederiz.