6.5.13

Bozcaada Yarı Maraton Destek Koşusunda Bizi Destekleyin!


Fikri olan herkesin biraz efkarı da var… O yüzden üzülmeyin, dertler geçer… Önemli olan fikre sahip olmak... Bu fikir de ne: Başka Bir Okul Mümkün!

Biz, Başka Bir Okul Mümkün Derneği (BBOM) gönüllüleri; geniş ve her geçen gün genişleyen bir topluluğuz. Kendisi de öğretmen olan gönüllülerimizden Sezer Demir, 11 Mayıs Cumartesi günü koşulacak olan Bozcaada Yarı Maratonu’nunda BBOM'u desteklemek üzere koşacak.

Bu destek koşusunun amacı BBOM Derneği’nin duyurulması ve bağış toplanması. Başka Bir Okul Mümkün Derneği’nin ekonomik özgürlüğü başka okulların kurulması, yaygınlaştırılması ve başka bir okul modelinin sürekli geliştirilebilmesi açısından önem taşıyor. Ekonomik özgürlüğün sürekli olabilmesinde bağışların kurumumuz için önemli bir kaynak olduğunu düşünüyoruz.

BBOM Derneği üyeleri, gönüllüleri, destekçileri ve takipçilerinden ricamız BBOM’un duyurulmasında ve bağış toplamasında bize destek olmanız. Bu videoyu ve 11 Mayıs’a kadar destek koşusunu duyurmak için, 11 Mayıs günü ise Bozcaada Yanı Maratonu sırasında canlı olarak iletişim kanallarımızdan yayınlayacağımız tüm metinleri, görselleri paylaşarak, yaygınlaştırarak bize destek olabilirsiniz.
Bozcaada maratonuna katılmamıza, bu kampanyayı düzenlememize aracı olan ve bizi desteklemek üzere koşacak olan Sevgili Sezer Demir’e çok teşekkürler.
BBOM Derneği ve BBOM Modeli hakkında detaylı bilgiye www.baskabirokulmumkun.net adresinde ulaşabilirsiniz. Sorularınız için iletisim@baskabirokulmumkun.net veya +90 533 383 4316 numaralı hat aracılığıyla bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Hesap Sahibi: Başka Bir Okul Mümkün Derneği
Banka Adı: Türkiye İş Bankası
Şube Kodu-Hesap No: 1008- 2916931
IBAN No: TR02 0006 4000 0011 0082 9169 31 
* Açıklama Bölümüne "Bağış" yazmanızı ve makbuzunuzu ulaştırabilmemiz için posta adresinizi bize ulaştırmanızı rica ederiz.


* Bu video 30 Nisan 2013 akşamı düzenlenen BBOM Derneği Dayanışma konserinin kayıtlarından derlenerek hazırlanmıştır. Videonun çekim, kurgu, montaj aşamalarındaki yoğun emeği dolayısıyla Handan Saatçioğlu Gürses’e; videoda yer alan ve Dayanışma Konserimizde sahne alan BabaZula ve Neyse gruplarına; Neslihan’a, Bade’ye, İlksen’e, Sema Semih’e, Demet’e ve tüm BBOM gönüllülerine teşekkürler…



No comments: