28.6.11

"Söz Küçüğün" Radyo Programı

Başka Bir Okul Mümkün Girişimi, 27.06.2011 tarihinde Açık Radyo'da "Söz Küçüğün" adlı radyo programına konuk oldu.
Programın kaydına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

3 comments:

Bulut Aslan said...

Teşekkürler. Acik radyo'nun bir çok programı http://archive.org sitesine yüklemeyi tercih ediyor. Bir ortaklık ve arama motoru paylaşımı için orayı tavsiye ederim.

Bir de soundcloud'da indirme seçeneğini kaldırmışsınız sanırım. Bilg üzerinden dinleyemiyorum, indirip mp3player'ında dinlemek isteyenler içinen azından buna müsade edebilir misiniz?

Feyza said...

Selamlar;

Bilgilendirme ve öneriniz için teşekkürler. Soundcloud, sosyal paylaşım siteleri üzerinden online dinlemeye imkan verdiği için bu siteyi tercih ettik ancak archive.org'u da inceleyeceğim.

İlgili siteye yükleme yapılana kadar https://www.yousendit.com/download/MFo2b3BPd0FUME94dnc9PQ bağlantısından program kaydını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Bulut Aslan said...

Tekrar sağolun, zahmet oldu.

"Ufuk Turu", "Meo Voto", "Dilden Dile Titreşimler" ve "Tohumdan Hasada Ekolojik Yaşam" programlarının kayıtlarını da buralara yükledik. Son ikisine ben de yardımcı oldum.

Burası ücretsiz, herkese açık bir paylaşım arşivi. Kopyalama hakları çiğnenmemiş her türlü görsel, işitsel, metinsel materyal mevcut. Linkler sosyal paylaşım sitelerinde kolayca paylaşılabiliyor, ve player şeklinde bloglara ve sitelere embed edilebiliyor. şöyle örnekler vereyim:

http://www.archive.org/search.php?query=tohumdan%20hasada&sort=-publicdate

http://www.archive.org/search.php?query=ahmetinsel&sort=-publicdate