31.8.12

BİRLİKTE EMEK HARCAMAYA, DAYANIŞMAYA, DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR!


Okullarımızın kurulması aşamasında BBOM Derneği’nin sizlerden gelecek desteğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Bugüne dek derneğimizde toplanagelen çalışma gruplarımızın hem çeşitlenmeye hem de güçlenmeye gereksinimi var. Eğitimcilere, proje yazarlarına, ekoloji sevdalılarına, mimarlara, mühendislere ve elbette müteahhitlere, toplumsal cinsiyet konusunda fikir üretenlere, BBOM’a bağış toplamak için, BBOM modelini insanlara anlatmak için koşturacak gönüllülere, hukukçulara, BBOM’u
tanıtacak, duyuracak işlerde yer alabilecek iletişimcilere, organizatörlere, sosyal medyacılara, tasarımcılara, bugün artık hayatımızda yeri doldurulamayacak yazılımcılara, kodculara, okulumuzun sağlık yaklaşımını birlikte oluşturacağımız doktorlara, hemşirelere ve tüm diğer sağlık emekçilerine, beslenme detaylarını geliştireceğimiz diyetisyenlere ve bunların hiçbirisinde uzman olmasa da bu konulara kafa yormuş ya da meraklı, emek harcayacak, iş üretecek herkese, hep birlikte kolektif çalışmaya ihtiyacımız var.
BBOM Okullarına katkı sunmak istiyor, ilke ve değerlerimizi paylaşıyorsanız sizleri aramıza bekliyoruz.
BBOM Derneği’ne, çalışmalarında destek olmak için bağış yapmak isterseniz hesap bilgilerimiz:
Hesap Sahibi 
Başka Bir Okul Mümkün Derneği
Banka Adı     
Türkiye İş Bankası
Şube Adı       
Beşiktaş Şubesi
Şube Kodu    
1008
Hesap No      
2916931
IBAN No
TR02 0006 4000 0011 0082 9169 31
***Lütfen açıklama bölümüne “Bağış” yazınız. Bağış makbuzunuzu size ulaştırabilmemiz için Ad-Soyad ve Posta Adresi bilgilerinizi feyza@baskabirokulmumkun.net adresine göndermenizi ya da +90 533 383 4316 numaralı telefon aracılığıyla bize iletmenizi rica ederiz. 

No comments: