31.8.12

KİRALIK OKUL BİNASI ARIYORUZ!




İstanbul’daki ilk BBOM Okulu için bina arayışları sürüyor. Eylül 2013’te kiralık binada açılacak okulumuzun sonraki yıllarda kendi binasına taşınması için ise arazi tahsisi konusundaki çalışmalarımız da bir taraftan devam ediyor.
BBOM Derneği üyeleri ve takipçileri arasında yapılan anket sonucuna göre İstanbul’da yaşayanlar arasında çoğunluğun Anadolu yakasını tercih ettiği netleşti ve kiralık bina arayışları bu bölgede derinleşti.

NASIL BİR BİNA?

İki şubeden oluşacak BBOM Okulu için kapalı alanı minimum 1000 m2, açık alanı minimum 500 m2 olan bir yapıya ihtiyaç var. Kiralanacak binanın tadilata elverişli ve deprem yönetmeliğine uygun olması gerekli. Yine BBOM Derneği üyeleri ve takipçileri arasında yapılan anket sonucuna göre bina kiralamayı tercih ettiğimiz ilçeler Üsküdar, Kadıköy ile Kartal-Maltepe-Ataşehir- Ümraniye – Çekmeköy – Beykoz hattı.

Bina bulunduktan sonra, BBOM Derneği gönüllüsü mimar arkadaşlarımızca yapılmış olan proje ve fikir çalışmaları üzerinden hızla bir yenilemeye gidilecek ve bina Eylül 2013’e hazır hale getirilecek. 

SİZ NE YAPABİLİRSİNİZ?
Çevrenizde bu özelliklerde bir bina olup olmadığını araştırabilir, tanıdığınız emlakçılara haber bırakabilir, bize yardımcı olabileceğini düşündüğünüz kişi ve kurumların bağlantılarını bize gönderebilirsiniz. Hele ki “bu bina tam BBOM Okuluna göre, üstelik fiyatı da astronomik değil” dediğiniz kiralık yapılar varsa görmek için sabırsızlandığımıza emin olabilirsiniz. 


No comments: