11.2.13

Eylül 2013'te Ataşehir'de!

Bugün 11 Şubat 2013 ve ilk BBOM Okullarının açılmasına, Başka bir okul fikri etrafında birleşen hayallerimizin gerçek olmasına artık sadece 217 gün kaldı.
BBOM Derneği'nin mevcut birikimini, deneyimini, ortaya koyduğu modeli BBOM Okullarında somutlaştırmak için kolektif olarak, el birliğiyle çalışmaya yoğun olarak devam ediyoruz. Bir taraftan öğretmenlerimizin belirlenmesi sürecini yürütürken diğer taraftan onları Eylül 2013'te okullarımız için hazır kılacak hizmet öncesi eğitim programlarını geliştiriyoruz. Bir taraftan program geliştirme çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan okulumuzun her yanına yayılacak kütüphanemizi tasarlıyoruz. Okulumuza çok yakın olacak tarlamızda neler yapabileceğimizi planlayıp heyecanımıza heyecan katıyoruz.
BBOM Okullarını modeline, bağlı olduğu ilke ve değerlere uygun olarak hayata geçirmek üzere çalışırken; aramıza katılmak, bizi daha yakından tanımak, Eylül 2013'te ve/ya sonraki yıllarda çocuklarını BBOM Okullarına göndermek isteyen ebeveynlere tanıtım toplantıları yapmaya devam ediyoruz.

Bu ayki toplantılarımızda ikisinin tarihi netleşti. Toplantılara katılmak istersenler hangi tarihteki toplantıya katılmak istediklerini de belirterek iletişim@baskabirokulmumkun.net adresine mail gönderebilirler. Mekanların kapasitesi sınırlı olduğu için katılmak isteyenlerin mutlaka maille geri dönüş yapmalarını rica ederiz.* 13 Şubat Çarşamba akşamı, saat 19:00 - 21:00, Renkli Ada, Levent (http://renkliada.com/)* 17 Şubat Pazar günü, saat 12:00-15:00, Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nin 3. Katı Kadıköy

1 comment:

Filiz Morkoç said...

Anadolu yakası için teni tanıtım toplantılarını beklemekteyiz.. sevgiler.. filiz morkoç